LÆS HELE UDSPILLET HER

Alternativet udvikler løbende vores politik, og derfor vil alt politik løbende blive korrigeret, når vi bliver klogere. Dog vil vi til stadighed brænde for børnene og familierne i København. Det vil ikke ændre sig.

Jeg har været tovholder på udviklingen af Alternativet Københavns familiepolitiske udspil. Jeg håber meget du har lyst til at dykke ned i vores forslag, og hvis der er noget du synes mangler i udspillet eller kunne kvalificeres bedre, så kontakt mig endelig her med dine kommentarer.

VISION
Alternativet København ønsker et samfund, der styrker den menneskelige trivsel og livskvalitet og giver tid og plads til at pleje de nære relationer. Derfor har vi høje ambitioner, når det kommer til familiepolitik i København. Det gode familieliv betyder, at der skal være tid og overskud til nærvær, kys og kram. Børnene er vores fremtid, og dem skal vi prioritere højere, end vi gør i dag. Tidsmæssigt og økonomisk. Den bedste investering en kommune kan lave, er at investere i børnene. Det kan ikke betale sig at lade være. En moderne familiepolitik skal medvirke til at sikre balancen, trivslen, meningen og livsglæden i hverdagen. Det kræver en helhedsorienteret prioritering på tværs af politiske områder at skabe forudsætningerne for det gode familieliv. Vi vil sørge for, at systemet er indrettet til menneskene, og at det ikke er menneskerne, der skal indrette sig efter systemet. Download hele udspillet og læs vores 14 forslag til, hvordan rammerne for familierne bliver endnu bedre, end de er i dag.