2.199,00 kr. DKK

Lær at meditere i stilhed på 15 min. i 15 dage med NMM-metoden

Du får her adgang til dit meditationskursus. Når du har betalt kan du gå i gang med det samme! Du vil modtage emails fra mig, der løbende vil hjælpe dig med at få lavet dine daglige lektioner.

God vind med din meditation!

Du har adgang til kurset i 120 dage, men jeg anbefaler at du går i gang med det samme. Du har 7 dages fuld returret fra købsdato, så du får alle dine penge retur i fald kurset ikke lever op til dine forventninger. 
 

Hvis du gerne vil modtage mit personlige nyhedsbrev, så kan du tilmelde dig ved at sætte kryds i den nederste firkant under dine oplysninger.

Anbefalinger:

Det er helt fantastisk, hvordan din meditationstræning hjælper mig. Jeg mærker, at jeg klarer dagen med en roligere tilgang til mine opgaver og de mennesker, jeg er sammen med. Mit humør/mit sind er roligere, og jeg føler mig mere klar i tankerne. Jeg har for første gang i mit liv oplevet, at jeg kan være behjælpelig og empatisk uden at skulle gå ind i/over i andre mennesker. Noget jeg ellers har gjort per automatik siden min barndom. I stedet kan jeg med ro og overskud hjælpe stressede/frustrerede mennesker, uden at tage deres vrede/frustrationer ind i mig selv/føle skyld og skam. Jeg har, for første gang i mit liv mærket, hvordan jeg får fat i min kerne og holder godt fast og er tro mod mig selv. Tak Maja for at vise mig vejen. Den var usigtbar inden, jeg gik i gang med dit meditationskursus.

Karin Pedersen

Efter at have deltaget i Maja´s videokursus i meditation, har jeg oplevet en bemærkelsesværdig forvandling i min daglige praksis og tilgang til meditation. Kurset var let tilgængeligt og med en masse fine motiverende eksempler på hvorfor det er en god ide at meditere. Kurset fylder dagligt 15 minutter, hvilket har været perfekt for mig i en travl hverdag. Videoerne var dybdegående og intuitive, hvilket gjorde det nemt for mig at forstå de fundamentale principper i meditation og straks integrere dem i min rutine. De teknikker, jeg lærte, har åbnet op for en ny dybde i min meditationspraksis og har givet mig værktøjer til at håndtere stress og fordybe min selvforståelse. Det har givet mig mere ro og jeg føler at det har gjort mit arbejde lettere. Jeg er dybt taknemmelig for dette kursus og vil varmt anbefale det til alle, der ønsker at forbedre deres meditationspraksis og opnå en dybere forståelse af sig selv og de meditative processer.

Martin Køhler Jørgensen

Det er svært ikke at blive begejstret for meditation, når Majas behagelige stemme trygt guider en igennem meditationsforløbet. Hendes simple model gjorde det nemt for mig at komme dybt ned i meditationen og glemme tid og sted for en stund. Tak for en dejlig oplevelse og nogle brugbare og enkle værktøjer, der kan bruges af alle. Jeg føler mig godt rustet til at fortsætte mig meditationspraksis på egen hånd.

Susanne Søes Hejlsvig