RETREAT: REJSEN HJEM

omgivet af havet & med indsigt til dit indre

Har du en følelse af nogen gange at miste dig selv i en hverdag der ræser afsted? Har du en længsel efter at finde hjem i dig selv, føle dig hel og mærke dit sande jeg?

Tag med på retreat til det naturskønne Bjørnø i det sydfynske øhav og tag de næste skridt på en livslang rejse hjem i dig selv.

 

 

 

 

 

Rejsen hjem ser forskellig ud for os alle og ingen kan fortælle dig, hvordan din rejse ser ud. Men rejsen kan føles lettere med en guide der giver dig et kompas, så du ikke farer vild. Rejsen bliver også sjovere, hvis du går vejen sammen med andre ...

På Rejsen Hjem vil du blive inspireret af øens smukke natur, din naturlige, iboende intuition vil blive støttet med essentielle olier – og med udsigt til havet vil vi bevæge os sammen og tillade os selv at blive bevæget.

Denne weekend vil give dig værktøjer til at lande solidt i dig selv. Du får tid til at reflektere og arbejde med de værktøjer du lærer undervejs og mulighed for at vælge og skabe DIN egen vej og finde DINE sandheder.

Der er ingen genveje på livets rejse, så du skal være villig til at arbejde med dine forestillinger om dig selv. Lad dette retreat være dit næste skridt, henimod at skabe det liv du gerne vil leve.

Vi glæder os til at møde dig til en weekend med indsigt & udsigt

 

De kærligste hilsner fra Laura & Maja

Book din plads
Programmet
Bjørnøgård
Det praktiske

"Rejsen Hjem var en dejlig og givende oplevelse. Maja er en dygtig og empatisk yogalærer, der skaber et trygt rum til selvudvikling. Tilpas balance mellem styring og inddragelse, det individuelle og det fælles. Weekenden var veltilrettelagt med god tid til at nyde den fantastiske natur. Og så laver Laura den skønneste mad. Kan absolut anbefales."

Hanne

Tidl. retreatdeltager

EN MAGISK REJSE

Dette retreat kan noget helt særligt

 

På Rejsen Hjem vil du under kyndig vejledning blive guidet ind i en udviklingsrejse, støttet af essentielle olier, storslået natur og nænsom yoga. Du får tid til at fordybe dig i din indre rejse, blive nærværende med naturen og du vil opleve at finde en dyb ro.

 

Du får tid til at lande sandhederne du finder – i dit sind og i din krop. På denne rejse bliver du ikke blot fyldt op med god og nærende energi, du tager også konkrete redskaber med dig hjem, så du bringer roen fra Bjørnø hele vejen ind i din hverdag.

Næste retreat: 25.-27. oktober

 

Jeg kan og SKAL med! 🙌

GLÆD DIG TIL

 • Udviklende workshop i tre dele om din rejse hjem – støttet af duften fra essentielle olier 
 • Nærende yoga både morgen og aften, med ro til at fordybe dig i din vejrtrækning og blive nærværende i krop og sind
 • Din egen arbejdsbog med øvelser og notater
 • Nabo til havet og den smukkeste natur
 • Vildmarksbad, sauna og dyp i havet 
 • Lækker økologisk, vegetarisk mad 
 • Invitation til alenetid med plads og tid til eftertænksomhed og reflektion
 • Konkrete råd fra dig selv, til dig selv, til rejsen videre hjem i dig selv
 • Et helligt møde med andre ligesindet
 • Afslutningsceremoni.

Læs mere om weekendens indhold

"Tak for en uforglemmelig weekend. Jeg er vendt glad hjem, fyldt med ny energi og vitterligt et smil på læben, jeg næsten ikke kan styre. Mine tanker kredser ofte om gåturen mod revet, da jeg havde valgt Wild Orange som min rejse på retreatet = den lette vej for mig – måske for første gang i mit liv? Øen blev et kontrapunkt til mit liv – jeg så mine livsvalg, der altid er så krævende. Det var en virkelig vigtig oplevelse for mig.

Jeg havde forventninger til at komme til et fredfyldt sted, dyrke yoga, gå lange ture og spise sund mad. Jeg fik meget mere end det. Kæmpe tak til Maja og Laura!"

Marie

Tidl. retreatdeltager

DET PRAKTISKE

 • Næste retreat afholdes:
  • D. 25 til 27. oktober
 • Til og fra Bjørnø fra Faagorg Færgehavn:
  • Afgang fredag kl. 17.45 fra Faaborg
  • Ankomst i Faaborg søndag kl. 13.50 
 • Vælg imellem 4 forskellige udviklingsrejser
 • Mulighed for enkeltværelse ved tillæg på 500,-
 • Bjørnøgård lægger 300 m fra Bjørnø havn
 • Earlybird rabat ved betaling inden 3 uger inden afgang

Læs mere om weekendens udviklingsrejser

Velkommen til Bjørnøgård

Yes! Det her retreat må jeg bare med på!

Book din plads

"Rejsen Hjem var en uforglemmelig oplevelse. Det var den bedste yoga jeg nogensinde har oplevet – og jeg har prøvet meget. Maja og Lauras retreat var over al forventning og kan varmt anbefales. Tak til jer! ❤️"

Kamilla

Tidl. retreatdeltager

Workshoppen

Hvilken rejse vælger du?

 

I første del af workshoppen vælger du hvilken rejse du vil på. Du behøver ikke at have valgt inden du tager afsted – faktisk anbefaler jeg dig, at du ikke lægger dig fast på en rejse. Lad energien fra retreatet og naturen guide dig i dit valg når du står på øen. Disse fire rejser, er dem du kan vælge mellem.

MØD DINE VÆRTINDER

Maja Krog

Udviklingen & bevægelsen

Maja har undervist i yoga og meditation i mere end 10 år og med en coaching-uddannelse i bagagen og mange års erfaring med ledelse og facilitering af grupper, vil hun guide dig igennem weekendens indre rejse.

Hun arbejder til daglig som online kropsterapeutisk coach og yogalærer i hendes egen lille virksomhed. Her arbejder hun med at give kvinder en dyb ro i en travl hverdag igennem samtale, bevægelse og refleksion.

"Naturen grounder mig og giver mig samtidig energi. Min daglige meditations-praksis foregår allerhelst på min altan i mit naturskønne hjem syd for Århus. Men nogle gange mediterer jeg også på en bænk ved parkeringspladsen i Beder, fordi mine unger fandt en vandpyt at lege i. Jeg er ikke på den måde kræsen. 😂"

Maja Krog

Laura Risager

Maden, hyggen & havet

Laura har en stor passion og kærlighed til mad og elsker at kredse om andre igennem maden. Hvilket bliver hendes primære rolle på dette retreat ved siden af værtskab og at få alle i bølgen blå! 🌊

Hun er uddannet serviceøkonom og arbejder til dagligt som tjener og eventafvikler på Skovmøllen i Moesgårdskov.

“Når jeg ikke arbejder, elsker jeg at være i naturen og bader helst hver dag hele året. Jeg føler en nær forbindelse til mig selv i naturen og havet. Der kan jeg være tilstede i nuet og bare være til🌱

Derudover elsker jeg at være kreativ med strik og I vil helt sikkert se mig, med strikketøj i hænderne, når jeg ikke laver mad. ☺️”

Laura Risager

Lyt til en samtale imellem Maja og Laura – dine to værtinder på retreatet

Samtalen handler om Lauras personlige og spirituelle udvikling, og vi kommer dermed også ind på hvad retreatet Rejsen Hjem har haft af betydning for hendes egen indre rejse hjem.

Tidligere blev retreatet afholdt på Tunø, men Bjørnø som retreatsted er valgt, fordi det netop har mange af de samme egenskaber som Tunø har.

Weekendens indhold

En vigtig grundsten er for os, at du under hele weekenden mærker efter, om du føler lyst til at deltage i de planlagte aktiviteter eller blot ønsker at nyde nærværet med dig selv. Vi skaber rammerne og mulighederne. Tiden er ene og alene din.

 

Workshoppen

Workshoppen 'Rejsen hjem' er opdelt i 3 dele henover weekenden. Gennem en blanding af intuitiv guidning, teoretisk viden, praktiske øvelser og refleksion vil du få værdifulde redskaber og en unik forståelse af netop din indre rejse med hjem. På den første workshop vil du vælge hvilken olie der skal være din guide på dette retreat.

 

Mad til sanserne

Vi serverer hjemmelavet økologisk, vegetarisk mad som vækker dine smagssanser. Alle måltider inkl. snacks er inkluderet. Vi spiser som udgangspunkt sammen, men alt i vores program er valgfrit – så oplever du at du har brug for at spise alene eller andet, så står det dig helt frit for.

 

Morgendyp i havet

Hver morgen har du muligheden for at starte dagen med et kærligt & energifyldt morgendyp med Laura ved stranden. Det vil vække dine sanser og din krop og gøre dig frisk til dagen!

 

Frihed & stilhed

Vi inviterer til pauser med stilhed. Når alt bliver stille omkring os kan vi mere tydligt lytte til vores indre stemme. Derfor skaber vi et lille helle midt på dagen hvor du kan gå ud i naturen og være tilstede med dig selv, eller simpelthen tage en pause fra alle de mange indtryk og trække dig ind på dit værelse.

Yogaen på retreatet

Vi vil ved hjælp af vejrtrækningens tempo og essentielle olier, bevæge os roligt igennem yogaen stillinger og derigennem finde vores eget indre flow, samtidig med at vi styrker og strækker musklerne i hele kroppen. Vi starter altid med en nærværsøvelse og afslutter med afspænding og meditation.

 

Alt foregår i et nærværende tempo, så du har tid til at lytte til din krop undervejs. Målet med yogaen er at give din krop bevægelse, balance, styrke og stræk og derigennem finde en dyb ro. Dine tanker vil få en pause og du vil opleve at komme nærmere din sjæls essens. Yogaen vil derved støtte os i vores indre rejse og den transformation du vil opleve på retreatet.


Du behøver ingen forudgående kendskab til hverken yoga eller essentielle olier. Alle kan være med uanset smidighed, småskavanker og yogaerfaring. Du skal blot være åben for at lade dig rive med af yogaen, duften og naturen.

 

Aftenro & cirkel

Inden sengetid runder vi dagen af i salen med tid til blid bevægelse, reflektion og meditation. Vi lander dagens indtryk, sænker farten og finder den indre ro, der gør at vi alle kan nyde en skøn nattesøvn.

 

Retreatet er åbent for alle, uanset om du befinder dig et sted, hvor alt er svært, og du har brug for ekstra pauser, eller hvis du bare trænger til selvforkælelse og at genopdage dig selv. Vi skaber en tryg ramme, hvor du kan finde ro og fred til rejsen hjem i dig selv i eget tempo.

BOOK DIN PLADS HER

Du får earlybird rabat, hvis du booker 3 uger inden afgang.

EARLY BIRD

2.850,-

Du sparer 600,-

Brug rabatkoden

EARLY

Betal her

00

Dage

00

Timer

00

Min.

00

Sek.

Ring til mig

Book gerne en 15. minutters afklarende samtale med mig, inden du tilmelder dig. På den måde får du mulighed for at mærke ind i, om 'Rejsen hjem' er det rette retreat for dig. ❤️

Book din tid direkte i min kalender og vælg om vi skal mødes over telefonen eller på Zoom.

Book dit opkald

Normal pris

3.450,-

Normal pris

Mulighed for tilkøb af enkeltværelse: 500,-

Betal her

TAG AFSTED SAMMEN

5.000,-

Du får altså én plads til 2.500,- SPAR TILSAMMEN 1.900,-

I får et værelse sammen, med to separate senge. Sengene kan selvfølgelig også sagtens rykkes sammen, hvis I har lyst til det. ❤️

Betal her

Betal i rater

1.200,-

Betal over 3 rater

Mulighed for tilkøb af enkeltværelse: 500,-

Betal her

TIL & FRA BJØRNØ

Du kommer til Bjørnø med færgen fra Faaborg. Overfarten tager 20 min. Fra færgen er der en lille gåtur på ca. 3 minuters gang til Bjørnøgård.

Billetter til færgen er en del af prisen og vi booker den for dig.

Undervejs på sejladsen kan du se den smukke ø fra afstand og være heldig at spotte spættede sæler og marsvin i farvandet.

 

ANKOMST

 • Afgang fredag kl. 17.45 fra Faaborg færgehavn
 • Ankomst til Bjørnø kl. 18.05

 

HJEMREJSE

 • Afgang søndag kl. 13.30 fra Bjørnø
 • Ankomst til Faaborg færgehavn kl. 13.50

 

BETINGELSER

TILMELDING

Din tilmelding er bindende, men bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at overdrage pladsen til en anden du selv finder.

Du kan med fordel tegne en afbestillingsforsikring og rejseforsikring for at være på den sikre side.

AFBUD

I tilfælde af afbud indtil senest 30 dage før retreatets start tilbagebetales det indbetalte beløb minus et afbestillingsgebyr på 1.500,-.

Ved afbud senere end 30 dage før retreatets start, refunderes det indbetalte beløb ikke.

AFLYSNING

Ved mindre end 4 deltagere aflyses retreatet 6 uger inden afrejse.
Hvis retreatet aflyses af arrangør tilbagebetales det fulde indbetalte beløb.

Næste retreat: 25.-27. oktober

 

Jeg kan og SKAL med! 🙌

ØV! Jeg kan ikke den weekend, men det lyder jo SÅ lækkert!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få de næste datoer sendt direkte til din e-mail!
Book din plads
Programmet
Bjørnøgård
Det praktiske

Er du stadig i tvivl?

Book en 15. minutters afklarende samtale med mig, hvor vi kan mærke ind i, om dette retreat er det rette for dig. ❤️

Book din tid direkte i min kalender og vælg om vi skal mødes over telefonen eller på Zoom.

Book dit opkald