Få en daglig meditations-praksis

15 minutter i 15 dage med NMM-metoden

 

 

"Det er helt fantastisk, hvordan denne metode hjælper mig"

"Jeg er dybt taknemmelig for dette kursus"

"Tak for brugbare og enkle værktøjer
– bare tak!"

Vil du også have mere ro, mere nærvær og opnå en dybere forbindelse til dig selv & din omverden?

 

Tiden er kommet til, at du vælger at prioritere din meditationspraksis & din udvikling.

 

7 dages fuld returret!

Kære dig

 

Du er landet her, fordi du godt ved at en daglig meditations-praksis har evnen til at give dig et kvantespring i din personlige udvikling og bringe ro, nærvær og taknemmelighed ind i din hverdag.

Når du træner sindet, lærer du at være til stede i nuet og at give slip på tankemylder og alt det, der forstyrrer dig i din hverdag. Denne metode hedder NMM-metoden og den vil træne dig i at være med stilheden og sende dig ind i en dyb tilstand af ro.

Du lærer at finde det sted, hvor der ikke er noget der skal fikses. Det sted, hvor der ikke er noget i vejen. Det sted, hvor du blot kan være.

Jeg glæder mig til at være din guide på det næste skridt af din rejse!

 

Hvis du har brug for at få svar på flere spørgsmål, så kontakt mig endelig på [email protected].

"Det er helt fantastisk, hvordan denne metode hjælper mig"

"Jeg mærker, at jeg klarer dagen med en roligere tilgang til mine opgaver og de mennesker, jeg er sammen med. Mit humør/mit sind er roligere, og jeg føler mig mere klar i tankerne. Jeg har for første gang i mit liv oplevet, at jeg kan være behjælpelig og empatisk uden at skulle gå ind i/over i andre mennesker. Noget jeg ellers har gjort per automatik siden min barndom. I stedet kan jeg med ro og overskud hjælpe stressede/frustrerede mennesker, uden at tage deres vrede/frustrationer ind i mig selv/føle skyld og skam.

Jeg har, for første gang i mit liv mærket, hvordan jeg får fat i min kerne og holder godt fast og er tro mod mig selv.

Tak Maja, for at vise mig vejen. Den var usigtbar inden, jeg gik i gang med dit meditationskursus."

 

Karin Pedersen

Cand. mag & fotograf

 

Køb kurset her

Hvordan ser kurset ud?

Du får alt hvad du skal bruge for at lære at meditere. Om 15 dage kan du meditere helt uden brug af apps, abonnementer, headsets eller andre hjælpemidler.

Du får din helt egen daglige meditationspraksis på 15 dage på blot 15 minutter om dagen!

Hver dag får du en guide på mail som du skal følge. Den sender dig ind til dagens video, og hvis du blot følger vidoens instruktioner vil du ende med en daglig praksis!

"Jeg er dybt taknemmelig for dette kursus"

"Jeg har oplevet en bemærkelsesværdig forvandling i min daglige praksis og tilgang til meditation efter dette kursus. De teknikker, jeg lærte, har åbnet op for en ny dybde i min meditationspraksis og har givet mig værktøjer til at håndtere stress og fordybe min selvforståelse. Det har givet mig mere ro og jeg føler at det har gjort mit arbejde lettere.


Kurset var let tilgængeligt og fylder dagligt 15 minutter, hvilket har været perfekt for mig i en travl hverdag. Videoerne var dybdegående og intuitive, hvilket gjorde det nemt for mig at forstå de fundamentale principper i meditation og straks integrere dem i min hverdag.


Jeg er dybt taknemmelig for dette kursus og vil varmt anbefale det til alle, der ønsker at forbedre deres meditationspraksis og opnå en dybere forståelse af sig selv og de meditative processer."

 

Martin Køhler Jørgensen

Dokumentarinstruktør & Familieopstillingsterapeut

 

Køb kurset her

"Tak for brugbare og enkle værktøjer – tak for en god oplevelse!"

"Det er svært ikke at blive begejstret for meditation, når Majas behagelige stemme trygt guider en igennem meditationsforløbet.

Hendes simple metode gjorde det nemt for mig at komme dybt ned i meditationen og glemme tid og sted for en stund. Tak for en dejlig oplevelse og nogle brugbare og enkle værktøjer, der kan bruges af alle. Jeg føler mig godt rustet til at fortsætte mig meditationspraksis på egen hånd."

 

Susanne Søes Hejlsvig

 

Køb kurset her

MAJA KROGS BAGGRUND

Maja Krog er uddannet yogalærer, meditationslærer, kaospilot og coach. Hun har arbejdet som leder i det private erhvervsliv igennem flere år og har været selvstændig i over et årti. Hun har stor erfaring med at facilitere grupper og individer og hun har hjulpet utallige virksomheder og mennesker med at finde det rigtige næste skridt på livets vej.

Den positive og kreative måde Maja håndtere livets modgang på, giver hende en naturlig lethed i hendes måde at lære fra sig, hvor humor og smil er en del af pakken. Hendes erfaring som yoga- og meditationslærer giver hende en grounding og en sans for kropsliggørelse, som hun fletter naturligt ind i alle hendes forløb.

Du vil i dette meditationsforløb opleve Maja som værende begejstret, rummelig og rar, men også hudløs ærlig omkring sine egne udfordringer og det der er svært ved meditation. Det kan somme tider være irriterende at høre sandheden, men når noget er svært at høre, er der som regel en stor læring gemt.

Lad Maja tage dig i hånden hele vejen.

Køb kurset her

Vil du også have mere ro, mere nærvær og opnå en dybere forbindelse til dig selv & din omverden?

 

Tiden er kommet til, at du vælger at prioritere din meditationspraksis & din udvikling.

 

7 dages fuld returret!