Arbejd med mig 1:1

Kære dig


Du er landet her fordi du overvejer at få mig som guide på din videre udviklingsrejse. Det er et vigtigt første skridt – at indse, at man godt kunne bruge lidt hjælp. Individuel coaching har evnen til at give dig et kvantespring i din personlige udvikling og kan hjælpe dig til at bringe livsgnist, glæde og lys ind i dit sind, din krop og din hverdag.

Jeg vil med glæde hjælpe dig videre på dit næste skridt af din rejse.

Hvis du har brug for at få svar på flere spørgsmål, så kontakt mig endelig! Skriv en mail til [email protected] eller book en 15 minutters gratis afklarende samtale her.

Læs mere om hvilke forløb jeg tilbyder

5 tegn på at coaching ville kunne hjælpe dig

Føler du, at du sidder fast?

Sidder du fast i en følelse, en bekymring, en beslutning eller en frustration, så udskyder du sandsynligvis din mulighed for at opleve flow, lykke og glæde i hverdagen. Jeg er sikker på at du nok skal komme igennem det før eller siden, men hvis du gerne vil komme lidt hurtigere i mål, så er 1:1 coaching for dig!

 

Mangler du modet til at tage det næste skridt?

Vi kan som mennesker have en tendens til at lade dårlige oplevelser spille en langt væsentligere rolle i vores liv, end det behøver. Når dine handlinger er bygget op omkring udvalgte negative historier fra dit liv, får du et negativt selvbillede og dermed følgende lavt selvværd. Det forhindrer dig i at være lige præcis den du drømmer om at være. Det kan jeg hjælpe dig med at lave om på.

 

Har du en relation du gerne vil forbedre?

Hos mig får du mulighed for at fortælle om dine frustrationer hos en person med tavshedspligt – altså i et fuldstændig trygt og fortroligt rum. Men hvad der er endnu vigtigere, så giver jeg dig redskaber og øvelser til at styrke den pågældende relation og slippe de frustrationer du oplever i forhold til relationen.

 

Er du i tvivl om meningen & målet med dit liv?

Uanset om du allerede er ved at finde ud af hvad din retning er eller du bare er helt på bar bund, så kan jeg hjælpe dig med at få klarhed. Vi fastlægger dine mål sammen, men det er DIG der har styringen og jeg guider dig blot til at du kan finde dine egne svar.

 

Mangler du lys og glæde i dit liv?

Føler du at du sidder fast i hverdagens hamsterhjulet og bare går og venter på at en udefrakommende begivenhed kan få dig rystet ud af din hverdag? Uden at skulle miste hverken mand, hus eller job, så KAN du tage skridt henimod en bedre og mere livsfuld hverdag. En time med mig vil gøre dig bevidst, om dit næste naturlige skridt.

Gratis 15. min samtale

Jeg vil til enhver tid anbefale dig at tage en gratis 15 minutters afklarende samtale med mig, inden vi går igang.

På den måde får vi klarhed omkring målet med samarbejdet og du vil mærke ind i om jeg er den rette til at hjælpe dig videre. ❤️

Book din tid direkte i min kalender og vælg om vi skal mødes over telefonen eller på Skype.

Hvordan ser en session ud?

Vores sessioner vil som oftest foregår udendørs. Hvis det er online, vil jeg bede dig om at tage headset på og gå en tur imens vi taler. Naturen giver dig nemlig en helt grundlæggende grounding og ro, så du bliver hjulpet til at komme dybere, hurtigere. Er du fra mit område, vil vi mødes i Fløjstrup skov ved den store parkeringsplads og gå sammen derfra.


I vores sessioner sammen vil jeg give dig plads til at tale, men nogen gange kan jeg godt finde på at pause samtalen og lave en sanseøvelse med fx aromaterapeutiske greb, en bevægelsesøvelse eller en intuitions- eller meditationsøvelse. Vi kan komme langt igennem samtale, men jeg ved at der lægger en kæmpe visdom i kroppen. Når vi sammen får adgang til den visdom vil vi virkeligt kunne sætte gang i din udvikling og få ordene landet – ikke bare i dit sind, men i din krop og din sjæl.


Vi vil altid slutte af med en fælles aftale om næste skridt, og du vil gå hjem med faste målbare opgaver og/eller øvelser, som du skal have udført til næste gang.

Mine 3 søjler

Mine 3 søjler

Embodiment

Du vil opleve at få fysiske embodiment øvelser og bruge naturen og omgivelserne, som en del af sessionerne.

Jeg bruger min intuition som et redskab til at gå dybere og er hverken bange for at bruge humor og grin som en terapiform eller at skubbe til dig (ikke sådan bogstaveligt talt 😂).

Det kan sagtens være sjovt at udvikle sig og alting behøver ikke at være så alvorligt, men nogle gange skal der også grædes ud, rases ud eller skriges! Og det er der også plads til.

Ærlighed

Jeg kommer til at udfordre dig på din virkelighed – overfor mig og overfor dig selv.

Det bliver ikke et 'quick fix'. Du skal være villig til at lægge arbejdet i forløbet og arbejde med dine egne overbevisninger.

Du er derudover altid velkommen til at fortælle mig, hvad der IKKE virker for dig. Det betyder ikke at jeg holder op med at gøre det, men jo mere ærlig du kan være overfor mig, jo mere ærlig kan du tillade dig at være overfor dig selv. Og kun på den måde kan du udvikle dig.

Fundament

Jeg har en rygsæk fyld af værktøjer og læner mig op af systemisk facilitering som teoretisk fundament.

Min personlige udvisklingsrejse har primært bevæget sig igennem den yogiske og buddhistiske tradition, men jeg er ikke bange for at tage nyere tanker ind, som føles rigtige og sande for mig.

Lige for tiden, er jeg dybt inspireret af aromaterapien, samt brugen af varme og kulde fra fx saunagus og vinterbadning i transformationsprocesser.

Hvad jeg tilbyder

 

Jeg har oprindeligt en uddannelse indenfor systemisk livscoaching, men min erfaring som yoga- og meditationslærer har åbnet mine øjne for kroppens fantastiske ressourcer til at støtte en transformativ udvikling igennem en mere kropslig tilgang til coaching. Jeg er derfor nu gået igang med at videreuddanne mig selv indenfor somatisk coaching, som jeg har valgt at kalde for kropsterapeutisk coaching.

“Somatisk” kommer af det græske somatikos og betyder det som tilhører kroppen i modsætning til psykisk, der betyder det der tilhører sindet.

Du kan stadig booke traditionel livscoaching, hvis du mere er til det. Det er dog ikke til den nedsatte pris.

Book din tid direkte i min kalender

Du kan også vælge først at booke en 15 minutters afklarende samtale her.

MAJAS BAGGRUND

 

Maja Krog er uddannet kaospilot og coach. Hun har arbejdet som leder i det private erhvervsliv igennem flere år og har været selvstændig i over et årti. Hun har stor erfaring med at facilitere grupper og individer og hun har hjulpet utallige virksomheder og mennesker med at finde det rigtige næste skridt på livets vej.

Den positive og kreative måde Maja håndtere livets modgang på, giver hende en naturlig lethed i hendes coachingen, hvor humor og smil er en del af pakken. Hendes erfaring som yogalærer og spirituel vejleder giver hende en grounding og en sans for kropsliggørelse, som hun fletter naturligt ind i hendes forløb.

Du vil i et coachingforløb opleve Maja som værende lyttende, rummelig og rar, men også hudløs ærlig. Det kan somme tider gøre ondt at høre sandheden, men når noget er svært at høre, er der som regel en stor læring gemt. Og den læring vil du sammen med Maja finde frem.

Er du klar til at sætte skub i din personlige & spirituelle udvikling?

 

Book dit forløb her