MERE OM MIG

SANDHED #1

Livet er foranderligt. Din opgave som menneske er,  at læne dig tilbage og nyde rejsen. Være taknemmelig overfor både det svære og det sjove.

SANDHED #2

Du er perfekt som du er. Der er et sted i din sjæl, hvor du er hel. Du glemmer det bare nogle gang. Så er det godt at jeg er her til at huske dig på det.

SANDHED #3

Du kan ikke styre hvad der sker omkring dig, men du kan styre hvordan du vælger at reagere overfor det. Du har altid valget imellem at gå med kærligheden eller frygten. 

Jeg hedder Maja

 

De fleste vil beskrive mig som en mor, kæreste og selvstændig yogalærer. Men i virkeligheden er jeg så meget mere end det. Og det er du også.

Tit prøver folk omkring os at sætte os i kasser, men det betyder ikke, at vi skal blive der. Så lad os sammen bryde fri fra dem vi burde være og begynde at leve det liv vi selv har lyst til at leve.

Tag med mig på en rejse med selvkærlighed, selvudvikling & selvværd.

 

Min historie

 

Jeg skriver hele tiden min historie om. Jeg lader mig nemlig ikke definere af min fortid. Og derfor er 'min historie' ikke en fast størrelse, men noget dynamisk og flydende.

Jeg kunne fortælle om min ledelsesbaggrund, mine uddannelser og min barndom. Men ved du hvad... Det er faktisk ikke det vigtigste.

Det vigtige er, at jeg kan hjælpe dig med at slippe dine fortællinger om dig selv og lade dig selv blive genfødt i en ny historie. Hvor du både er forfatter og hovedperson.

Hvis du alligevel er optaget af min baggrund – så kan du lytte til min podcast: Sjælens Bekendelser og høre mig fortælle min rejse fra den jeg blev født som, til den jeg er i dag.

Podcast: Sjælens Bekendelser

Jeg er vært på en hudløs ærlig podcast om, hvad der rør sig i en selvstændig yogalærers sjæleliv – nemlig mit liv. Jeg vil i denne podcast inspirere dig til at gå efter dine drømme, ved at dele ud af mine refleksioner om livet, samfundet og den spirituelle verden der lige nu blomstrer frem i Danmark.

Lad mig hjælpe dig videre på din rejse

Se mine forløb og begynd din nye historie om dig selv i dag. En historie om et menneske, der kæmper for at træde ind i det liv hun ønsker sig.

... og tør tage skridtene derhen!

Se dine muligheder